Chalet Den Haag 550x850 cm. 68 mm.

Artikelnummer: 162116
 
LET OP... Deze prijs is inclusief thuisbezorging in Nederland en Belgiƫ
Omschrijving

Chalet Den Haag 550 x 850 cm. 68 mm.

Breedte: 850 cm.
Diepte: 550 cm.
Wanddikte: 68 mm.
Wandhoogte: ca. 230 cm.
Nokhoogte: ca. 345 cm.
Dakoverstek shingles: ca. 30 cm.
Dakdelen: 19 cm.

Standaard zijn er in dit chalet de volgende ramen en deuren geplaatst:
- 2 vleugelramen dubbelglas (ca. 121x153 cm.)
- 4 vaste ramen met rooster dubbelglas (ca. 34x153 cm.)
- 1 dubbele deur dubbelglas (ca. 121x193,5 cm.)
- 1 enkele dichte binnendeur (ca. 77x180 cm.)

Als dakbedekking worden voor dit chalet dakshingles meegeleverd. U kunt tussen 5 kleuren shingles kiezen: blauw, bruin, groen, rood en zwart. 
Als een extra stevige bevestiging kunt u kiezen om de dakshingles ook vast te zetten met bitumenkit. Dit zorgt ervoor dat het hele dak meer een geheel wordt. De prijs hiervan is € 6,25 per tube. Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden.

Wilt u andere ramen of deuren, of misschien wel een hele andere maat van dit model? Geen probleem, het chalet kunnen we geheel voor u op maat leveren. Ook de wanden kunnen verschoven worden, het model kan gewijzigd worden, etc. Wij specialiseren ons in het maatwerk, zodat wij ook uw wensen kunnen realiseren. Bovendien leveren wij artikelen van uitstekende kwaliteit, waaronder dubbel glas in de ramen en deuren, de ruiten worden afgekit, de ramen en deuren worden voorzien van afwateringssleuven, het gebruikte hout is Noord-Europees vurenhout, enzovoort. Wanneer u dus voor ons kiest, kiest u dus ook voor kwaliteit.

Daarbij kunnen wij ook een heleboel werk voor u uit handen nemen; denk hierbij aan het voorbehandelen van uw chalet. Zij impregneren uw chalet volledig, zodat u daar zelf geen enkel omkijken meer naar hebt. Wij kunnen uw chalet impregneren voor een meerprijs van € 1.960,- in de kleuren blauw-grijs, wit, notenbruin of dennengroen. Wanneer het chalet is geleverd, kan deze direct worden opgebouwd, zonder dat er verder nog iets mee moet gebeuren. 
Het impregneren kunt u eventueel ook zelf doen. Wij kunnen dan impregneermiddel meeleveren voor € 20,39 per blik van 2500 cc. Vraag onze verkopers naar meer informatie.

De ramen en deuren kunnen door ons zelfs al geheel dekkend worden gebeitst. Dit kan gebeuren in de kleuren transparant teak, dekkend antiekwit, dekkend donkergroen of dekkend venstergrijs. De meerprijs om alle ramen en deuren van deze opstelling te beitsen, komt uit op een bedrag van € 575,-. Hiervoor hoeft er dus geen verf meer te worden aangeschaft, en er hoeft ook geen moeite voor gedaan te worden. 

Wij kunnen dit chalet ook in kleur bij u aan leveren. Voor € 3.169,- spuiten wij het chalet in de RAL-kleur die u wenst. Het chalet wordt dan volledig in kleur bij u geleverd. U zult het chalet zelf dan nog een keer moeten behandelen om de eindafwerking aan te brengen. Wanneer u hier vragen over hebt, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Omdat de situatie per klant verschillend is, zit er bij het chalet JR 20042 niet standaard een binnenvloer. Wanneer dit chalet gebruikt gaat worden voor kantoor, ontvangstruimte of een ander doeleinde waarbij comfort benodigd is, raden wij u aan om een (houten) binnenvloer aan te leggen. Wij leveren deze vloeren helemaal compleet, inclusief alle planken, onderbalken en bevestigingsmaterialen. Dit is een meerprijs van slechts € 995,-.

Wanneer u niet technisch bent aangelegd, en het monteren van dit chalet niet ziet zittten, onze monteurs monteren het chalet graag voor u! Zij zijn vaklui, die als dagelijks beroep het monteren van blokhutten en chalets hebben. De montageprijs verschilt natuurlijk wanneer de monteurs wel of geen binnenvloer moeten monteren. Wanneer zij dit niet hoeven te doen, is de montageprijs € 2.159,-. Moeten zij de vloer wel leggen, komt het totaalbedrag uit op € 2.520,-.

Dit chalet kan op vele manieren worden geproduceerd, en de mogelijkheden zijn enorm. Wenst u hulp bij het indelen van uw chalet, of heeft u vragen? Stel ze aan onze ervaren en deskundige verkopers! Zij zijn u graag van dienst.

Breedtemaat:
850 cm.
Dieptemaat:
550 cm.
Hoogtemaat:
345 cm.
Dakbedekking:
Kleur dakshingels naar keuze
Opbouw
PDF Klik hier voor de opbouwtekening (PDF 266Kb)
Chalet Den Haag 550x850 cm. 68 mm.Chalet Den Haag 550x850 cm. 68 mm.Chalet Den Haag 550x850 cm. 68 mm.Chalet Den Haag 550x850 cm. 68 mm.
Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of opmerking over dit product? Bel ons gerust of stuur ons een e-mail!

Bel ons +31(0) 85 - 760 70 90

E-mail ons
  • * verplichte velden
Tip een vriend(in)

Wilt u een vriend of bekende op de hoogte brengen van dit product? Vul dan onderstaand formulier in!

Uw eigen gegevens
Gegevens van uw vriend(in)
  • * verplichte velden
Bel me terug

Wilt u dat wij u terug bellen? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij bellen u op de gewenste dag / tijd terug.

Uw gegevens
  • * verplichte velden